PRVI KADROVI SERIJE O SMRTI JELENE MARJANOVIĆ Milica Pavlović kao ubijena pevačica, pogledajte kako izgleda! (VIDEO)

0

Nebrojano puta smo do sada pisali o smrti Jelene Marjanović, koja je poginula sada već davne 2016 godine, a što se tiče okrivljenog za njenu smrt, srpsko sudstvo još uvek tapka u mestu. Zoran Marjanović je za sada jedini osumnjičeni, ali još uvek se nema čvrstih dokaza da bi se on osudio na kaznu za ubistvo rođene supruge. 

Oči cele Srbije su uprte u ovaj slučaj, i svi željno iščekuju samo finale ovoga suđenja. Jedina osoba koja je poprilično zakinuta, jeste ćerka, koja je tek krenula u osnovnu školu, i koja mora da odrasta bez majke, a živi sa bakom i dedm, dok je kod oca Zorana samo vikendom. 

Sada je iz Srbije stigla jedna totalno nova informacija, a to je da se snima film po ovoom događaju, a samu jelenu Marjanović će da glumi niko drugi, do super poznata pevačica Milica Pavlović. Sam naziv projekta je simbolično, a zvaće se “Pevačica”. Milica Pavlović je prema prvim impresijama, bila presretna kada je dobila poziv za ovaj projekat, a kako je izjavila za srpske medije, Jelena Marjanović joj je u jednu ruku bila i uzor, tako da je lako prihvatila ovaj poziv. 

Ivana lazić je njeno ime u samom projektu, a ona odnosi pobedu na takmičenju mladih talenata, što je u stvari Jelena Marjanović. Da li vi jedbva čekate da vidite ovaj film? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučujemo