Novo

Prva slika Srpkinje koja je obolila od Korona virusa: Evo na šta liči: Užas!

Korona virus je sa svojim svakodnevnim širenjem stigao na područje Balkana, a već imamo nekoliko osoba koje su zaražene na našem području.

Juče je broj osoba koje su oboljele od korona virusa u Bosni i Hercegovini dostigao cifru od tri čovjeka.

Anđela Mihajlović, koja je jako poznata srbijanska manekena koja je dugo živjela i radila u Kini, je smještena u karantin, zbog sumnje da ju je zahvatio korona virus. Ona je jedno izvjesno vrijeme provela u Seulu na svom službenom putovanju, te je odvojena na aerodrumu zbog sumnje da ima korona virus. Nakon toga je odmah odvedena u karanten na doktorski nadzor i analizu.

Vesna Da Vinči je poslala fotografiju podrške svojoj prijateljici, u kojoj je napisala kako će sve na kraju biti u najboljem mogućem redu.

“Naša draga Anđela Mihajlović je trenutno u strogom karantenu zbog sumnje da ju je napao korona virus. Podrška za tebe i izdrži. Cijela je Srbija uz tene, curo ne daj se”, u opisu fotografije je napisala Vesna.

Korona virus je do sad odnio veliki broj života a broj zaraženih iz dana u dan sve više raste. Epidemiolozi predviđaju kako je ovo tek početak i da ako se ne uvedu neke stroge mjere, da će stanje biti samo još gore. Stručnjaci su preporučili da se smanji kretanje na otvorenom kao i izbjegavanje sa ljudima na javnim okupljanjima kao i češće pranje ruku. Osim toga, upozorili su da virus može inkubirati i do 14 dana, pa je zbog toga potrebno da se zdravstveno stanje prati svakodnevno.

 

Oglasi – Advertisement