Često pišemo o tome kako je jedna od najbolje obučenih dama na našim prostorima Tamara Vučić. Tamara je već duži niz godina u skladnom braku sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i ona je neko ko mu pruža punu podršku u svemu što radi.

Ona već godinama važi za prvu damu Srbije, a može se reći da joj zaista i pristaje s obzirom na to kako je uvijek sređena i kako uvijek drži do sebe. Naime, prije 2 sedmice održana je modna revija u Vašingtonu u sklopu organizacije ‘’Diplomatija i moda’’. Ova modna revija okupila je brojne poznate svjetske dizajnere, a kreacije su nosile prve dame i članovi i članice kraljevskih porodica. Modnoj reviji prisustvovalo je preko 20 ambasada, a tu je bila i ambasada Srbije.

Upravo je Tamara Vučić predstavljala Srbiju, a uz nju su bile i potpredsjednica Vlade i ministrica kulture i informisanja Maja Gojković, ali i ambasador srbije u Sjedinjenim Američkim Državama Marko Đurić- Poznati brend iz Srbije Mihano Momosa, pod rukovodstvom Igora Todorovića i Mihaila Anušića, je pokazao svoje kreacije koje je nosila upravo Tamara Vučić.

Ona je još jednom uspjela da pokaže kako njoj zaista razne odjevne kombinacije pristaju, te je pokazala i svoje zanosno tijelo na kojem mnoge mogu da joj pozavide. Haljina je kreirana samo za Tamaru Vučić i prema njenim mjerama je, a savršeno joj je pristajala, te je uz nju na crvenom tepihu prosto zasijala. Nije na njoj bilo suvišnih detalja, te je sve s mjerom imala na sebi. Dodala je pismo torbicu u bež boji i viseće minđuše, te je dozvolila da fokus bude na haljini. 

Preporučujemo