PRVA DAMA SRBIJE ŠOKIRALA SVE! Pogledajte šta je Tamara Vučić obukla, zar ovo priliči Vučićevoj ženi?! (FOTO)

0

Od svih predsjednika Srbije otkako se Jugoslavija raspala, jedan od kontroverznijih je svakako Aleksandar Vučić. Miljenik penzionera i neprijatelj mlađih generacija, Vučić često prima kritike sa svih strana i mnogi ga optužuju da je sredio izbore koji su se odigrali u Srbiji nedavno kako bi nastavio svoj predsjednički mandat ispred SNS stranke.

Voljeli ga ili ne, činjenica je da ovaj čovjek zna upravljati medijima i pojaviti se u svakoj mogućoj sferi. Nedavno su ga ismijavali zbog blesavih ali donekle i kreativnih spotova u kojima iskače iz frižidera da nagovara ljude da glasaju za njega, reklama koja je i šašava ali čini se i učinkovita. Njegova porodica, kao i porodica svakog političara, će uvijek biti na meti medija i drugih, pa se zato sklanjaju i trude se da se ne eksponiraju previše. Vučićeva druga i trenutna supruga je Tamara Vučić koja je također poznata i kao TV voditeljica, ali se ne pojavljuje u javnosti.

Dobro zna kakvu negativnu pažnju može donijeti karijera njenog supruga, tako da se trudi da bude što dalje od svega toga i sada radi u Ministarstvu kao savjetnica. Također se bavi pomaganju ugroženim kategorijama ljudi i generalno gleda da se ne pojavljuje u emisijama ili reportažama vezanim za muža.

Svi je znaju po tome što se jako elegantno i raskošno oblači i što gleda da se ponaša kao prava dama, ali mnogi su se iznenadili kad su je vidjeli u farmerkama i sakou. Ispod možete pogledati sliku i sami procjeniti kako joj stoji i da li je to van njenog karaktera.

 

 

 

Preporučujemo