Pronašao otetog sina kog je tražio 24 GODINE: Reakcija kada ga je ugledao ne može da se opiše, tera suze na oči! (VIDEO)

0

Danas vam donosimo jednu više nego emotivnu priču iz Azije, a konkretno se radi o Kini, najmnogoljudnijoj zemlji na svetu, gde je čovek po imenu Guo Gantang pronašao nakon pune 24 godine nakon što je otet. Verovali ili ne, on je za ove 2 i po decenije prešao skoro pola miliona kilometara da pronađe svoje dete, a ironija je da je pronađen u naselju u kojem žive-Šandong. Njega su trgovci ljudima oteli dok je imao tek 2 godine.

Žena po imenu Tang je prolazeći pored dvorišta videla malo dete koje se igra, uzela ga je sa sobom i ponela na autobusku stanicu. Tamo je čekao njen partner Hu, a oni su bebu prodali trgovcima ljudima za nešto jako malo para, koje su im bile i više nego potrebne. Kako BBC piše, pune 24 godine su prošle od tada, a sastanak sina sa ocem je naterao i one najtvrđe na suze.

Kada ga je majka videla, naprosto joj je pozlilo, i samo se srušila u nesvest, polevali su je vodom, i davali vodu sa šećerom da dođe sebi. Endi Lau se našao u filmu kao glavna uloga jer je snimljen auto biografski fiilm po ovoj jako tužnoj priči, koja je na kraju imala hepi end. Kako je izjavio za kineske medije, upoznao je oca i njegova priča ga je itekako dirnula.

Preporučujemo