PRONAĐEN DNK: Jelenu Marjanović smaknuo POZNATI POLITIČAR! Sada je sve jasno! (FOTO)

0

I nakon toliko vremena velika misterija ostaje oko ubistva pjevačice Jelene Marjanović. Ni danas, nakon toliko vremena, nakon dugog sudskog postupka, još uvijek nije rasvijetljeno ko je ubica i ko sve stoji iza ovog zločina i ko je krivac zašto njena kćerka odrasta bez svoje majke. Prvi osumnjičeni svo ovo vrijeme je njen muž Zoran, mada po nekim teorijama ima još nekoliko osumnjičenih. Mngo je stručnjaka, posebno psihologa kojima je bio interesantan ovaj slučaj a koji su razvili neke teorije oko svega. I mnogi novinrai su se veoma ozbiljno pozabavili ovim slučajem, dok policijski inspektor Dobrivoje Radovanović navodi da on smatra da se ovdje radi o zločinu iz ljubomore, ali je naveo da postoje indicije da krivca treba tražiti i u političkim krugovima

 

“Ja sam duboko ubjeđen da ubica nije njen suprug Zoran, nego neko ko je bio zaljubljen u nju, a ta ljubav mu nije bila uzvraćena, a to u medicini ima i svoj naziv, a to je erotomanija. Ne bih da griješim dušu, ali možda je ona i imala neku aferu sa njim, pa je onda odlučila da ga odbaci, a to je još gora situacija, i još veći motiv za potencijalnog ubicu, iz visokih političkih krugova”, izjavio je ovaj inspektor za srpske medije.

Ovaj inspektor se dotakao i mjesta ubistva, te je naveo da je u samoj istrazi napravljen čitav niz propusta, oko uzoraka blata, oko otisaka, ali i drugih dokaza, te da je zbog svih tih propusta i istraga otišla u pogrešnom smjeru, a svi ti podaci bi itekako pomogli istrazi. On vjeruje da su i neke osobe koje su direktno vezane uz istragu sakrile neke dokaze.

 

 

Preporučujemo