PROGOVORIO O LJUBAVNICI I ĆERKI IZ PRVOG BRAKA: Imao sam 10 žena odjednom! Šokantna ispovest MILETA KITIĆA! (FOTO)

0

Mile Kitić je pjevač folk muzike koji je na estadi nekoliko decenija i još uvijek nastupa i nejgovi koncerti su ispunjeni do posljednjeg mjesta. Kada je u pitanju njegov privatni život poznato je da je već godinama u braku a asvojom kolegicom Martom Savić koja se nakon udaje za njega povukla sa estardne scene i posvetila porodici.

Mile važi za velikog zavodnika a sada je o toj temi otovreno progovorio gostujući u emisiji Premijera vikend specijal u kojoj je govorio i o svom djetinjstvu ali i ljubavnicama i prvoj supruzi i kćerki koju ima sa njom. Mile se prvi put oženio jako mlad, imao je samo 21 godinu a sa Bosiljkom je dobio i kćerku Sanju. Iako se od Bosiljke razveo 1983. godine on kaže da nikada nije želio da krije svoju kćerku i dan danas je u kontaktu sa njom i viđaju se.

Sanja poznaje i njegovu kćerku Elenu koju je dobio u braku sa Martom ali se njih dvije ne druže ni ne viđaju a zahvaljujući Sanji Mile je i djed i ima dvoje unučadi. Mile je otkrio i da ne postoji grad u kojem nije imao ljubavnicu te da se znalo desiti da ih odjednom ima i deset. Rekao je i da je imao ljubavnicu i kada se oženio a da ima jednu i dan danas pored Marte a nakon ove njegove izjave su svi ostali u šoku.

Međuitm on je nastavio i rekao kako skoro sve njegove koelge imaju ljubavnice jer su često na turnejama na kojima sretnu neku ženu koja ih privuče i pomisle zašto ne bi bili sa njom. Međutim dodao je i da su te žene samo usputne stanice.

Preporučujemo