Novo

Prodavačica iz Beograda opisala ” novi tip kupaca u doba zaraze” i postala pravi hit na društvenim mrežama (VIDEO)

Trenutno se veliki dio svijeta nalazi u istom problemu a on je korona virus.

Mnogi od nas poštuju pravila izolacije i pridržavaju ih se. Pa zbog toga mnogi ne izlaze iz svojih domova i provode vrijeme u njima. Jedina stvar zbog koje neki moraju napustiti dom jeste kupovina osnovnih namirnica za život, odnosno nešto od prehrambenih proizvoda ili neki lijek. Mnogi od nas provode jako malo vremena napolju, i poštuju pravila koja su donesena da se u radnjama treba držat rastojanje i da treba da pazimo kako da se ophodimo prema namirnicama.

Naime prije par dana na internatu je izašao jedan video koji je snimila jedna prodavačica iz Beograma. Ona je u videu rekla da na svom radnom mjestu pronašla novu skupinu kupaca, koji su se pojavili kada i korona virus. Na videu koji je snimila je rekla sljedeće: “Svima je poznato ko su pipači, vidjeli ste a i čuli ste. Bio je onaj smiješan klip. Pipači su osobe koje pipaju sve što stignu u prodavnici a najviše kruh. Pored njih sada su se pojavili i duvači”.

Rekla je prodavačica koja se inače zove Marica Lukač, i njen video je u kratkom vremenskom periodu postao jako poznat. Nakon toga je ona na svoj način pokazala kako izgleda kada je posjete kupci poput duvača, i na kraju videa je imala i jednu korisnu poruku za sve nas:

“Nemojte puhati u narod, ne dirajte kruh i ne pljujte u prste”. Zbog ovog videa je prikupile mnogo pozitivnih komentara.

Video možete pogledati na linku OVDJE.

Oglasi – Advertisement