Prodajom imanja Đokovićima zaradila je milione, razvod sa Jugoslavijom donio joj je mir: Evo kako Elena sada uživa na Kalemegdanu! (FOTO)

0

Prolaznici su se oduševili kada su vidjeli u kakvom se izdanju nalazi Elena!

Elena Karaman Karić, inače dizajnerka namještaja je iskoristila sunčan dan kako bi prošetala sa sinom po Beogradu, te su posjetili Kalemegdan, a jednom fotografijom uspjela je izazvati posebnu pažnju.

Elena je, naime, pokazala koliko je uživala u svojoj šetnji Kalemegdanom, ali je u jednom momentu odlučila i da prilegne na travu kako bi uživala u prirodi oko nje.

Ona je bila obučena u lijepoj lepršavoj haljini koju je podigla, a zatim je pokazala svoje noge.

Elena u tom momentu očigledno nije marila za prolaznike, pa je sebi odlučila dati oduška u prirodi, i sve vrijeme je uživala u svom sunčanju.

Nedavno se pričalo da će ova dizajnerka izvaditi silikone iz svojih grudi i usana, a za to mora izdvojiti 5.000 evra.

Elena i njen bivši Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom za 2,9 miliona evra kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha.

Preporučujemo