Prizor ispod terase u Beogradu ŠOKIRAO Srbiju! “Nebeski narod u svom PUNOM SJAJU!¨ (FOTO)

0

I za danas smo vam spremili jednu jako zanimljivu fotku koja će vas sigurno iznenaditi, ali i nasmejati, sve zaavisi iz kojeg ugla posmatrate celu ovu priču. Na društvenim mrežama svakodnevno možemo da vidimo neke smešne situacije koje se provlače kroz celi Balkan, a koje nas ponekad raspamete od svoje duhovitosti. 

Zna se vrlo dobro da je Beograd milionski grad koji uvek živi 24 sata na dan, i u njemu je hteli mi to priznati ili ne, uvek se nešto zanimljivo dešava. Tako je jedna sasvim uobičajena slika jedne terase, definitivno zapalila društvene mreže, a ljudi su masovno krenuli da šeruju ovu fotku, koja je za jako kratko vreme postala viralna. 

Naime, ova terasa se nalazi u jednom starijem naselju u predelu periferije Beograda, a ova terasa je smeštena na prizemlju, međutim zub vremena ju je počeo nagrizati tako da je počela da propada. Dovitljivi stanari su se dosetili jedne jako neobične ideje, oni su tako postavili 2 manja stabla ispod terase da ona skroz ne bi propala. Kako su oni došli na ovu jako neobičnu ideju, još uvek niko ne zna. 

Međutim, svaki slučajni prolaznik se zbuni, zastaane i pogleda i shvati koliko smo mi zapravo dovitljibv narod koji se uvek doseti neke jako neobične situacije da bi sebi spasio život ili terasu. Vaša ocena za ovu ideju? Od 1 do 5?

Preporučujemo