Priznao da ne ODBIJA ni muškarce, ni žene: Žarka Madžića ODUŠEVIO snimak Tee Tairović!

0

Zasigurno je jedan od najpoželjnijih, najprivlačnijih i najpoznatijih učesnika poslednje sezona Zvezda Granda, Žarko Mažić prizao je da mu se svakodnevno javljaju i muškarci ali i žene. Takođe rekao je i da nikada ne odbija nikoga, a kako sam kaže on najviše na svetu voli se ks i voli da se snima i sa svojim partnericama.

Takođe otkrio je u ovom intervjuu sa kim bi sa estrade snimao ali i upražnjavao isti. Sa podsmehom rekao je da često dobija gole slike no sa nekih lažnih profila, ne sa pravih jer niko ne želi otkriti svoj identitet. On voli nastaviti dopisivanje ukoliko je zainteresovan i uoliko mu se svidi ono što vidi, no ističe da mu dan počinje na vrlo neobičan način.

Kaže da ujutro prelista oko 100 golih ili golišavih slika, kako ženskih tako i muških, a u jednom trenu su ljudi ipak mislili da je on vipe gej nego strejt. Tako je jedno vreme gledao više muških slika koje dobije nego ženskih, no naravno svima lepo objasni da nije zainteresovan ali se i zahvali za sliku. Kaže da nikada nije imao se ks sa više osoba odjednom no da bi to voleo, jer kaže ko to negira on zasigurno laže.

Kaže da voli gledati eksplicitne snimke sebe koje čuva na svom telefonu, ali i da bi voleo okušati se u snimanju por nića, naravno ukoliko je produkcija dobra. Kaže da ne beži ni od filmova koji imaju malo eksplicitne scene, a por no snimak njegove kolegice Tee Tairović ga je posebno oduševio. Kaće da mu se mnogo sviđa snimak, ali i Tea, no da bi bio i sa Tijanom eM.

Preporučujemo