Priznala partneru da je nevina, pa je počela mijenjati boje lica nakon njegovog odgovora: Ispovijesti koje su ZGROZILE javnost!

0

Da li ste se ikada zapitali koliko je nevinosti danas zapravo “na cijeni”? Evo vam top ispovijesti, što se tiče “tabu teme”, to da li je neko nevin ili nije.. Ako si nevin – onda si neiskusan, a ako nisi – onda mijenjaš partnere kao čarape.. Zaista? Pročitajte neke od odgovora, pa sami komentarišite – Šta vi mislite o svemu ovome?

Muškarci se naime potrude samo to “što prije odraditi”, dok je za djevojke ta situacija drugačija. Žene, ovim slučajem moraju biti oprezne u vezi ovog pitanja, a i da ne bi bile proglašene “isuviše lahkima”, iako seksualnost uopšte nema nikakve veze sa nečijim moralnim vrijednostima….

Očigledno je i dalje važno sa koliko je muškaraca žena spavala, pa donosimo vam nekoliko ispovijesti što se tiče ovoga..

– Sjećam se da sam slučajno načula jedan razgovor dok sam pila kafu, dvoje ljudi koji su bili na “dejtu” vjerovatno, tada je dečko upitao djevojku sa koliko je ona spavala pa je nakon “mrtve tišine”, on rekao sa koliko je on spavao, a onda mu je djevojka priznala da je to bilo sa šestoricom. Odmah ju je pogledao ispod oka i dodao: Gdje je šest, tu je i sedam, dobro pa nije dvocifren broj”. Ne sjećam se šta je dalje bilo, kasnije su zajedno iz kafića izašli.

više pročitajte ovdje.

Preporučujemo