PRITISLI IH SA SVIH STRANA: Šumaherova žena otvorila VRATA KAMERAMA: Evo kako izgleda nekadašnji prvak, DA LI JE MOGUĆE?! (FOTO)

0

Nakon što je Michael Schumacher doživio i jedva preživio tešku nesreću na skijanju u francuskim Alpama, 29. decembra 2013. godine, veoma malo se znalo o njegovom pravom zdravstvenom stanju. Iako je bio veoma dobar skijaš, ipak je išao van predviđene staze te je pao i povrijedio glavu, te je sa teškim povredama završio u bolnici, te je u nekoliko navrata bio operisan i stavljan u vještačku komu

Ovih dana mnogi svjetski mediji ponovo pišu i govore  o , po mnogima, najboljem vozaču Formule  1 u istoriji i navodno je njegova porodica spremna da konačno otvori vrata njegovog doma ljudima iz medija. Kako se saznaje, u Michaelovu kuću je ušla ekipa koja snima poseban dokumentarac o ovom sportisti. Dokumentarni film će imati jednostavan naziv ”Schumacher“, a tim koji radi dokumentarac će dobiti na raspolaganje do sada nikad viđene snimke i fotografije iz Schumacherovog doma u kojem se on sada oporavlja.

Već se zna da će u ovome dokumentarnom filmu govoriti mnoge osobe koje su znale i koje su surađivale sa vozačem, ali ipak su najvažniji članovi njegove porodice, odnosno supruga Corinna, zatim otac Rolf, kao i Michaelovi sin i kćerka Gina Maria i Mick koji je također krenuo očevim stopama i već učestvuje u nekim auto utrkama. Film će govoriti kako o samom vozaču i njegovoj ličnosti, tako i o njegovoj karijeri i svim njegovim uspjesima. Kada su u pitanju informacije o njegovom zdravstvenom stanju, navodno je Schumaher budan i sam diše, te da mu srce radi u zadovoljavajućem ritmu.. Navodno može da sjedi sam bez ičije pomoći, a za jedan korak prema nečemu mu je potrebna nečija pomoć. O tome je imao šta da kaže i Jean Todt koji je Predsjednik Svjetske automobilske organizacije koji je rekao da prati šta se dešava sa njegovim prijateljem, i da prati kako napreduje njegov sin te da bi svi bili presretni da opet imaju jednog Schumahera u Formuli 1.

 

 

Preporučujemo