PRIJE ZADRUGE JE SMRŠALA 38 KG, A SAD JE OBJAVLJENA NJENA DIJETA: Ovako se hrani Sandra Rešić, nikad bolje nije izgledala (JELOVNIK)

0

Sandra Rešić je itekako poznata rijaliti igračica, koja je ćerka popularnog tragično nastradalog pevača nine rešića. Ona je tako pre nego što je ušlla u Zadrugu 5 ispričalla kako je zapravo doterala svoju liniju do savršebnstva, a sve je krenulo još pre 8 godina kad aje imala rekordnih 88 kilograma. Tada je shvatila da je vrag odneo šalu i da jednostavno mora da smrša. Izbacila je hleb, slatkiše i sokove, ali opet nije bila zadovoljna te je opet kontala kao da smrša.

Tada joj se desila zadruga 4 gde se jako nervirala, te nije imala bog zna šta puno da jede, te je jela šta je stigla, a jako veliki broj puta je legala u krebvet totallno gladna. Sada, kada je izašla, ima 50 kilograma i nikada se nije bolje osećala. Doručkuje komadić hleba  i kuvano jaje. Za ručak meso i salata, mada može i bez mesa, a za večeru samo jedna kisela jabuka. Vaša mišljenja o ovoj dijeti?

Preporučujemo