PRIJE PLASTIČNIH OPERACIJA LJUDI SU JOJ SE SMIJALI KAKO JE LOŠE IZGLEDALA- ALI KAD JE ZAVRŠILA: Ova transformacija je NEREALNA! (FOTO)

0

Zna se da je plastična hirurgija postala važna u životima mnogih ljudi, na razne načine. Čarli Filips iz Kembridžšira u Engleskoj predstavlja se kao majka, blogerka i influenserka, ali i kao neko ko strastveno voli estetsku hirurgiju, a po tome je u stvari i postala poznata.

Britanski mediji su prije nekog vremena pisali o njoj, i to da je ona za zadnjih 10 godina promijenila totalno svoj izgled, do neprepoznatljivosti, a za sve to je uložila skoro 20 hiljada funti, a sama priznaje da joj je cilj bio da što više liči na Barbiku

Otkrila je da je njena opsesija sa izgledom počela kada je sa 16 godina imala operaciju kičme, te je tada izgubila veliki broj kilograma. Tada joj je majka rekla da izgleda loše, a ona je odlučila da će da se transformiše u najljepšu ženu na svijetu, a prva koja joj je pala na pamet je bila Barbika.

Sve te promjene i operacije je finansirao njen muž Ros, kojemu se veoma dopada njen novi, plastični izgled, a kada su operacije u pitanju Čarli je do sada povećavala grudi dva puta, podvrgla se botoksu, stavila je hijaluronske filere u usta, popunila je obraze.

Osim toga napravila je i veliki broj kozmetičkih tretmana, tetovirala je i obrve i usne, a nosila je i fiksnu protezu da bi poravnala zube, a an sve to je novinarima rekla i ovo: “Definitivno mi se dopada kako Barbika izgleda i ona jeste moja inspiracija. Sviđa mi se njen mali struk, velike grude, pune usne, duga plava kosa, preplanuli ten. Osjećam se privlačnije i imam više samopouzdanja sada kada ovako izgledam”

Njen suprug koji je vlasnik firme za krečenje i malterisanje planira da uloži novac i u njenu operaciju nosa, jer, kako Čarli kaže, još nije potpuno zadovoljna sa svojim izgledom i da se nada da će joj operacija nosa pomoći da bude sretna

 

Preporučujemo