Novo Showbizz

Prije 7 godina bio je mišićav i zgodan, sve žene su balavile za njim, sad ga više niko ne može prepoznati: Zovu ga “debeli tatica”, a evo kako izgleda!

Zbog uloge u filmu Magic Mike, poznati gluamc Čening Tejtum je dobio zadatak da svoje tijelo dovede do savršenstva, kako bi što bolje glumio lika koji mu je zadan.

Poznato je da je ovaj glumac od početka svoje karijere bio miljenik ženskog spola, ali sada je priznao da ne trenira kao prije. Čak je zbog viška kilograma rekao da neće biti u performansu koji se zove Magic Mile Live. Poznati glumac je za australijski jutarnji program rekao da neće sudjelovati u snimanju šou programa Magic Mike Live- koji će sljedeće godine biti održan u Australiji.

Moje tijelo je trenutno kao kod nekog debelog tate. Trenutno imam dijete i tako je kako je. Ne da mi se više da mnogo vremena provodim u teretani, a posao u programu Magic Mike je posao koji se radi na puno radno vrijeme. Nije pitanje u samom vježbanju, pored toga jeste i poseban režim ishrane koji mora da pratim i ostalo.

To na kraju postane i životni stil- rekao je glumac. On trenutno sa svojom bivšom ženom Dženom ima kćerku koaj se zove Everli. Samo tokom snimanja filma je bio u formi rekao je on. A čim bi se ugasile kamere on bi mislio samo na jedno. Ono što ste gledali u Magic Mikeu je trajalo dvije sedmice. Odmah nakon snimljene posljednje scene odmah bi pomislio gdje mogu da pojedem prvi čizburger. On ja imao dug brak koji je završio raskidom. Nakon razvoda on je našao novu djevojku, i to poznatu pjevačicu Džesi Džej.

Na setu za film Step up upoznao je svoju sada bivšu suprugu sa kojom danas ima šestogodišnju kćerku.

Oglasi – Advertisement