Prijavili nestanak dijeteta na Ilidži, a policija ga pronašla na Kobiljači kod Kiseljaka: Maloljetnik ubačen u bijeli kombi, policija ga je pronašla u ovom stanju..

0

Neslužbeno se saznalo da je policija primila prijavu o nestanku dijeteta, te da su provjerili navode prijave i druge informacije koje raspolažu operativci.

Policija nije željela davati informacije u cilju zaštite interesa dijeteta, te rasvjetljavanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj.

Kako se saznaje, navodno je dijete ubačeno u bijeli kombi, te je na svu sreću pronađeno bez povreda ili znakova zlostavljanja

Navodno je dijete ubačeno u bijeli kombi, na svu sreću je pronađeno bez povreda i znakova zlostavljanja na Kobiljači u općini Kiseljak.

Roditelji su prijavili nestanak na području opštine Ilidže, te je policija munjevito reagovala i dignula brojne patrole. Slučaj istrage su preuzeli istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije.

Policija je našla dijete na Kobiljači u opštini Kiseljak, te ga je pronašla bez ikakvih znakova povrijede ili znakova zlostavljanja. Jedino što se može znati, jeste da je dijete ubačeno u kombi i oteto, te je na kraju pronađeno.

Preporučujemo