PRIČA SE DA RAMZAN KADIROV IMA DRUGU ŽENU KOJU JE UPOZNAO KADA JE IMALA SAMO 14 GODINA: Fatimina imovina vredi milione!

0

Svi dijelovi svijeta su specifični na svoj način i teško je očekivati od svakog naroda i svake države da se pridržavaju istih principa liberalne demokratije kao na Zapadu. Možda se ne slažemo sa načinom života nekih država, ali se pokazalo da ne vrijedi forsirati neke svoje norme gdje ih nema.

Upravo po ovome su sile poput Velike Britanije i SAD-a poznate kroz historiju, ali su time izazvale ljutnju mnogih koje su tlačili i sada upravo te problematične grupe žele osvetu i inače se vezuju za islam. Međutim, postoji neobičan dio kugle zemaljske gdje islam postoji unutar najveće svjetske države – Rusije. Taj dio se zove Čečenija i narod tu je u očima ostatka svijeta jako sličan arapskim teroristima i ekstremnim islamistima, a oni se žele riješiti takvog ugleda. Ramzan Kadyrov je vođa Čečena i dosta se priča o tome kako pored svoje supruge Medni Musaevne Kadyrov ima i drugu ženu.

Poligamija jeste dozvoljena kod Čečena i to do četiri žene s jednim muškarcem, ali Ramzan tvrdi da nije u vezi sa mladom Fatimom za koju svi pričaju da je njegova druga žena jer je njemu njegova Medni dovoljna. Međutim, jest otkrio da pokušavaju da promijene imidž Čečena u očima svijeta.

Drže natjecanja u kojima djevojke i žene pokazuju svoju pobožnost i svoje talente kako bi ljudi prestali Čečene asocirati sa agresivnim i bradatim muškarcima, već sa lijepim i talentovanim damama. Ukoliko vas interesuje više o slavnom i zloglasnom vođi Čečena u Rusiji koji je dugo svuda po medijima, kliknite na link ovdje.