Priča koju niko NE UME da objasni: Neverovatni slučaj novinarke NESTALE tren pre programa uživo (VIDEO)

0

U toku devedesetih, tačnije 1995. godine javnost je ostala šokiranu viješću da je jedna novinarka 2 sata neposredno prije nego što je trebala da vodi jutarnji program i saopšti najaktuelnije vijesti nestala. Njeno ime je Džodi Hajzentruit i tada je imala 27 godina i tada je bila u usponu svoje novinarske karijere.

Bila je zaposlena na lokalnoj televiziji u Mejson Sitiju u Ajovi. Tog jutra, 27. juna 1995. godine kada se nije pojavila, glavni producent se nije toliko ni zabrinuo. Džodi je nazvala svoje saradnike i rekla da kasni i da je uskoro tu, ali se više nikada nije pojavila. Svima je bilo jasno da nešto nije uredu i to čim je izašla iz svog stana, nešto se desilo. KIMT-TV je odmah nazvala policiju i zamolili su ih da provjere da li je sve uredu s njom.

U toku provjere od strane policije, policija je pronašla njene stvare oko automobila koji je bio parkiran kod njene zgrade u kojoj je živjela. Ta priča je ostala misterija i nekoliko godina kasnije, te se nikada nije saznalo šta se zapravo tu desilo. Mnogi su nagađali da je neki obožavatelj ukrao Džodi, ali su pomišljali i na ono najgore.

Džodi Sju Hajzentruit je rođena 5. juna 1968. godine, u Long Preri u Minesoti. U dokumentarcu ‘’48 sati’’ njena najbolja prijateljica iz dana srednje škole otkrila da je Džodi uvijek sanjala o tome da je poznata i u srednjoj školi je davala znakove da će jednog dana voditi vijesti. Pohađala je nakon srednje škole Univerzitet ST Klaud koji joj je pomogao da ostvari svoje snove. Ona bi na posao dolazila u 3 poslije ponoći, jer je vijesti vodila u 6 ujutro. Svi su je zvali na telefon tog dana, a telefon je samo zvonio i zvonio.