PREZGODNA PLAVUŠA JE ŽENA MILANA KALINIĆA: VEĆA JE OD NJEGA ZA GLAVU, IZGLEDA KAO AVION (FOTO)

0

Popularni voditelj i glumac Milan Kalinić je već dugo godina u sretnom braku. U braku je sa jako lijepom i zgodnom ženom, a zajedno idu na mnoga dešavanja i događaje. Uvijek u tim prilikama, njegova supruga dobija brojne komplimente na račun svog izgleda, a ono što se prvo primjeti kod njih dvoje jeste razlika u visini.

Ona je malo viša od njega, te im se često javnost zbog toga smije i proziva ih. Jednom prilikom Milan Kalinić je pričao o svojoj supruzi, a njeno ime je Sandra. Ponosan je što je nakon toliko godina ipak sretan sada i mnogo mu je drago jer pored sebe ima pravog prijatelja, a i odličnu majku svoje djece.

Posebno je iznenađen i oduševljen time kakav odnos Sandra ima s njegovom porodicom, pa on često pomisli kako je njegova porodica voli više nego njega, posebno kako je majka ta koja je više voli od svog sina. Naravno, i voditelj Milan Kalinić se odlično slaže sa Sandrinom porodicom, te smatra da je ključ uspješnog braka upravo to da trebaju biti sjajni odnosi između porodica.

Sandra i Milan se trude da što više vremena provedu zajedno i kvalitetno uz svoju djecu, a u braku su 14 godina. Milan je više puta isticao da uživa u svojim roditeljskim obavezama i da ih ne bi mijenjao ni za šta. U braku su za 14 godina dobili i dvoje prekrasne djece. Sandra Kalinić nije javna ličnost, ali je uvijek u javnosti kada je njenom suprugu potrebna njena podrška, pa se rijetko kada mogu vidjeti odvojeno na nekim događajima.