PREŠLA JE SVE GRANICE!: Prvo je spavala sa kumom, njegovim ocem pa onda i bratom, ovakvo iznenađenje sigurno NIJE OČEKIVALA! (FOTO)

0

Post Katarine Luiz (24), prevazišao je lokalnu popularnost zahvaljujući bizarnoj priči koju je napisala u opisu.

Inače ima muža Antonia (26), međutim, u toku njihovog vjenčanja ona je imala aferu sa njegovim kumom, te je nakon nekoliko mjeseci muža prevarila i sa svekrom pa onda i bratom.

Kasnije joj je muž saznao za sve, odlučio je da joj pripremi jednako neprijatno iznenađenje.

Uvijek je postojala hemija između mene i njegovog kuma, prošle godine za vrijeme karantina smo se našli nekoliko puta i desilo se ono što se desilo, ali nisam očekivala da će mi se njegov otac još više svidjeti – napisala je Katarina.

Pokušavala je prikriti aferu sa kumom i ocem, ali njegov “brbljivi” brat je sve otkrio svojom pohvalom da je tokom pijane večeri uspio voditi ljubav sa Katarinom.

Ne opravdavam se, ipak je velika strast između nas postojala, ali ovo sa bratom?.. vjerovatno je piće krivo, on je sve ispričao mom mužu na šta se on nasmijao.  Priznao mi je da zna sve, ali ne predspostavlja da se to desilo i sa bratom i sa ocem. – dodala je Katarina.

Priznao mi je da ima aferu sa ljubavnicom godinu i po dana, te da ima i dijete sa njom. Dok je meni govorio da tamo radi, on je bio sa njima. Složili smo se da se raziđemo, jer ovo nije brak u kojem se ljudi vole i poštuju. – zaključila je Katarina.

 

Preporučujemo