Preselila sam se u novi stan i prve noći čula korake. Onda su počele da mi nestaju stvari: Jedne večeri sam pogledala u plafon i shvatila da 6 MESECI ŽIVIM ČIST HOROR

0

Ova izjava devojke koja je u vreme kada ju je izjavila imala samo 20 godina mnoge je zaprepastila. Ona kaže da se odselila u jedan obližnji gradić, koji je bio dovoljno blizu njenim roditeljima kako bi ih ona mogla redovno posećivati.

Kaže da kada god je pokušala u svom novom stanu da zaspi začula je neke korake, ali je verovala da je to sebi samo umisila. No onda je počela da primećuje bizarne stvari poput toga da su joj nestajale stvari. Kaže da bi inače kupila paket od 6 sokova, a kada bi se vratila kući zatekla bi samo četiri. No i sve ostalo što bi kupila sve joj je nestajalo, ali verovala je da je to maslo njenog brata koji ima ključ njenog stana.

Onda je kaže sebi nabavila jedno malo kuče koje je navikavala da vrši nuždu u kupatilu, ali jednog dana kada se vratila sa posla zatekla je poplavu, a štene je bilo u umivaoniku što joj je bilo mnogo strašno jer je verovala da štene nije moglo samo ući u umivaonik.

Tada se jednog dana razbolela, a ležala je ceo dan i opet začula korake koji kao da su dolazili sa tavana. Pozvala je policiju koja nije pronašla nikoga ali je pronašla gomilu stvari, vreća za spavanje i slično. Ona nikada nije saznala ko je živeo sa njom i ko je mogao biti osoba koja se krila sve vreme na njenom tavanu. Da li ste vi ikada čuli za nešto slično, i ako jeste za šta? Pišite nam u komentarima. 

Preporučujemo