Prepoznajete li pevačicu? Danas je NAJBOGATIJA srpska folkerka, njeno bogatstvo vredi MILIONE – Nikada nećete pogoditi ko je u pitanju! (FOTO)

0

Na srpkoj folk estradnoj sceni postoji veliki broj pjevača i pjevačica ali samo nekolicina njih iza sebe ima veličanstvenu karijeru koja traje nekoliko decenija. Jedna od njih je i Dragana Mirković koja je postigla veliki uspjeh isključivo zahvaljujući svom trudu , radu i talentu i za nju se nikada nije vezivao nikakav skandal.

Ni kada je u pitanju nejn privatni život nema ništa čega bi se pjevačica trebala stidjeti nego naprotiv. Ona se na muzičkoj sceni pojavila kao djevojčurak od 17 godina i otpjevala svoj prvi veliki hit Kroz šljivike i livade. Tada je dobila i nadimak Luče iz Kasindola a interesantno je da ona nikada nije imala velike ambicije da postane poznata pjevačica.

Međuitm nakon ovog prvog hita počeli su da se redaju albumi i uspjesi a Dragana je danas ne samo jenda od najpoznatijih nego je i nedna od najbogatijih pjevačica. Pored toga što ima raskošan glas i prepoznatljive pjesme Dragana se pokazala i uspješnom poslovnom ženom pa je prije dvije decenije pokrenula prvu muzičku televiziju na ovim prostorima DM SAT koja joj je donijela ogroman novac.

Pored toga njen muž Toni je od svog oca naslijedio i proširio pravu poslovnu imperiju i njih dvoje žive u velikom dvorcu koji se nalazi u blizini Beča. Imaju i dvoje djece sina i kćerku koji su već odrasli ljudi ali ne žele puno da se sksponiraju u javnosti. Na naslovnoj slici se nalazi Dragana dok je još bila tinejdžerka i malo ko bi je prepoznao jer je i ona tokom godina radila neke korekcije na svom licu kao i većina njenih kolegica.