Showbizz

Preminuo je mladi glumac kojeg ste svi obožavali, bolovao je od najteže bolesti ali nije rekao nikome: Cijeli život je bio pred njim: Oglasio se njegov otac!

Nakon duge borbe sa opasnom bolešću, poznati glumac Nikolas Tući je izgubio bitku sa životom.

Njegove najpoznatije uloge su bile u Netfliksovim filmovima poput “You’re Next” i “Channel Zero”. Ovu vijest je objavio njegov otac na društvenim mrežama, i uz to je rekao da je Nikolas bio dovoljno hrabar kako bi sve zadržao u privatnoj sferi, kako ta opaka bolest ne bi imala veliki uticaj na njegov posao.


On je odlučio da ovu bolset sakije od javnosti kako bi mogao nastaviti ispunjavati svoje umjetničke i profesionalne snove što je moguće duže. U svojoj zadnjoj godini života, radio je posao koji je volio najviše- pisalo je u jednom dijelu poruke.
Svima na televiziji, filmu i onima iz pozorišta, zahvljujem vam na ohrabrivanju i na veliko podršci za Nika. Hvala svima koji su uživali u njegovom radu na ekranu i na pozorišnoj sceni, jer su mu istakli njegov talenat i cijenili njegov veliki trud koji je on pružao- rekao je njegov otac.

Kako prenosi Mirror. Barbara Krempton koja je bila njegova koleginica je bila jedna muđu prvima koja je odala počast Nicku.
Počivaj u miru prijatelju moj dragi. Imala sam čast i sreću jer sam sa njim radila dva puta. On je bio jedan zaista draga i osjećajna osoba. Otišao je prebrzo i jako mlad, ali je zasigurno ostavio zauvijek trag na našim srcima- ovo je jedan dio poruke koju je ona napisala. On je svojom preraom smrću ostavio mnoge u velikoj tuzi.

Oglasi – Advertisement