PREMINULA JE U 33. GODINI, ZA NJOM JE PLAKALA ČITAVA JAVNOST! Dijana je prerano izgubila život, a na kovčegu je urezan simbol JAKOG HRIŠĆANSKOG ZNAČENJA! (FOTO)

0

Dijana Milojković je bila Mis Srbije 2009 godine a još veći uspjeh je doživjela pet godina kasnije kada je postala Mis Evrope. Dijana je rođena u Ćupriji 1989. godine a još dok je bila jako mlada počela se baviti modelingom.

Ipak ona je poslije srednje škole upisala i završila dva fakulteta i to farmaceutski i fakultet za menadžment a nakon toga je završila i master. Dijanu je javnost najviše upoznala po vezi sa Sterfanom Karićem i svi koji su ih poznavali su tvrdili da je to bila velika ljubav. Međutim Dijani je postavljena dijagnoza zloćudne bolesti na grliću maternice i ona se sa njom borila godinama ali je na žalost tu bitku izgubila kada je imala samo 33 godine.

Ona je u jednom intervjuu ispričala kako joj je dijagnoza postavljena kada je imala smo 27 godina a išla je na rutinsku kontrolu kod ginekologa. U to vrijeme je imala i poremećaje u ciklusu ali je mislila da nije ništa strašno u pitanju i mislila je da je to posljedica promjene klime ili stresa.

U vrijeme kada je išla na hemoterapije bila je u vezi sa Stefanom koji joj je davao ogromnu podršku pa se, kada je Dijani počela da opada kosa i on ošišao na ćelavo. O njihovoj velikoj ljubavi je brujala cijela regija a ni u trenucima najveće bolesti Dijana nije dozvoljavala da se u javnosti pojavi slomljenog i klonulog duha. Dijani se zdravstveno stanje naglo pogoršalo i preminula je 2019. godine a vijest o njenom preranom odlasku je sve šokirala. Na njenom kovčegu je bila izrezbarena ruža koja ima jako mnogo značenja.