Premijerka i njena partnerica zasenile SVE! Pojavile se skupa: Samo pogledajte kakav je stajlnig odrabala Anina ŽENA U NEDELJU…Ostaćete bez teksta, PRISUTNIM VILICE DO PODA! (FOTO)

0

Ana Brnabić je svakako političarka broj 1 u Srbiji koja je definitivno eksplodirala na političkoj sceni u celoj regiji, a može se reći da je u kombinaciji sa Aleksandrom Vučićem dobitna kombinacija za celu Srbiju, ali i celu regiju. Čak je i jedan veliki BBC došao pre par dana u Beograd, da uradi veliki intervju sa njom.

Bila je uvrštena u top 100 najmoćnijih žena na svetu, a ako kažemo da je na ovoj listi jedna Opra ili Dženifer Aniston, onda možete samo da zamislite koliko je relevantna cela priča. Za nju i njenu se ksualnu orientaciju se odavno zna, i većina ljudi se pomirila sa tom činjenicom, a ona je sa Milicom u vezi već preko 7 godina. 

Njih 2 su umetnom oplodnjom dobili i sina Aleksandra, ali zbog peripetija, Ana ne može biti jedan od roditelja, nego samo staratelj, a Milica se u papirima vbodi kao majka. Njih dve gde god da se pojave privlače jako puno pažnje, a Milicina lepota je svakako na jako visokom nivou. 

Ove nedelje njih dve su se pojavile na koncertu beogradske filharmonije, a Milicin stajling je bio besprekoran, dok se Ana ne odriče svog stajlinga koji uvek uključuje hlače. Pogledajte i sami slike, i javite nam vaše utiske. 

Preporučujemo