PRELEPA DEVOJKA ME ZAUSTAVILA, DALA 50€ I REKLA” Kusur ne treba, vozi na Brankov most!” – Odmah mi je bilo sumnjivo – ISPOVEST TAKSISTE! (FOTO)

0

Posljednjih godina broj samoubistava jeu porastu a na ovaj nesretni korak se vrlo često odlučuju i mladi ljudi što je posebno potresno i zabrinjavajuće jer oni pred kojima život tek počinje ne vide nadu. Prije dva dana u Srbiji je jedna djevojka spriječena da skoči sa Brankovog mosta a zahvaljujući jednom taksisti njena namjera je osujećena i život joj je spašen.

On se zove Nikola Golubović i za srpske medije je ispričao šta je prethodilo cijeloj ovoj situaciji. Nikola je radio noćnu smjenu a onda je dobio poziv i otišao je na adresu koju mu je dao dispečer. Kako kaže iz zgrade pred kojom je čekao je izašla jedna prelijepa djevojka koja je sjela u njegov taksi i dala mu 50 eura a kada joj je on rekao da će joj vratitti kusur kada dođu na odredište ona mu je odgovorila da za tim nema potrebe i njemu je odmah cijela stvar bila sumnjiva.

Nakon što su krenuli ona ga je zamolila da pojača muziku u autu i vidio je da je počela da plače pa je pitao u čemu je problem. Ona mu je tada pokazala sliku svog sestrića i rekla kako ga rijetko viđa jer njena sestra živi u inostranstvu. On je onda pitao gdje treba da je vozi a ona mu je odgovorila da želi na Brankov most.

Ona je i svoj mobitel ostavila na sjedištu suvozača i rekla Nikoli da može i njega da zadrži jer njoj više ne treba. On je shvatio da planira nešto zastrašujuće i kada su stigli do tunela koji vozi prema mostu on je okrenuo auto i uputio se prema njenoj zgradi. Ostatak pročitajte ovdje.

Preporučujemo