PREDSEDNIK ALEKSANDAR VUČIĆ JE NATAŠI IZ VRNJAČKE BANJE PROMENIO ŽIVOT IZ KORENA! Srela ga je na ulici i desilo se ČUDO…

0

Ono što se dešava u Srbiji u poslednjih godinu dana je svakako za svaku pohvalu, jer u ovako kriznim vremenima kod njih se deli pomoć, grade se nove ceste, kao i naselja, a ekonomija naprosto divlja, ali u pozitivnom i konkretnom pravcu. Aleksandar Vučić je zato na dobrom glasu u Srbiji, ali uvek ima onih poput Đilasa, koji ga baš puno i ne simpatišu. 

Međutim, jako mali procenat ljudi zna da je Vučić jak opuno puta pomogao i običnim ljudima, samo se o tome nikako skoro i ne piše. Mi vam danas donossimo primer Naataše, koja ima 40 godina i dvoje dece, a muž je u potrazi za boljim sutra otišao na Aljasku gde je našao i više nego solidan posao. 

Nataša je radila u privatnom sektoru kada je osstala u drugom stanju, a nedugo nakon toga je kao i sve druge žene dobila otkaz. Obratila se svima za pomoć, ali nje nije bilo, također se javila i gradonačelniku Vrnjačke Banje, ali jednostavno svi su je ignorisali i svugde je nailazila na zatvorena vrata. 

Međutim, pre izvesnog vremena, Alekssandar Vučić je bio u poseti Vrnjačkoj Banji, a ona je iskoristila to kao poslednju šansu. Bio je februar mesec, i predsednik je gostovao na trgu, a bila je ssussnežica i ona je sa troje dece ispod kišobrana otišla i probijala se kroz gustu masu. Zaustavio je neko iz obezbeđenja, i rekao da nema šanse da ide tamo, ali da će naći način da dođe do njega. Na kraju je usspela da stigne do predsednka, dala mu je napola mokro pismo, a on j rekao da će pročitati, do današnjeg dana ništa…

Preporučujemo