PREDIVNO!!!- NAŠA POZNATA GLUMICA ŽIVI U KONTEJNERU SA MUŽEM: Izgubila je kuću u zemljotresu, sada je odlučila da izgradi NOVI DOM!

0

Srpska glumica Nevena Ristić Vukes i njen suprug, hrvatski muzičar Marko Vukes, još su martu prošle godine ostali bez svoga doma uslijed zemljotresa koji je tada pogodio glavni grad Hrvatske, Zagreb. Nakon toga su njih dvoje nastavili život u kontejneru koji im je dala opština Marija Bistrica, a sada već uveliko rade na izgradnji svoga doma. Činjenica da su ostali bez krova nad glavom nije uticala na Nevenu i Marka da izgube svoj osmijeh na licu. Njih dvoje su se hrabro suočili sa situacijom u kojoj jesu, te su prvo sedmicama , sa puno ljubavi uređivali kontejner koji je postao njihov privremeni dom, a sve su to prikazivali na svome Youtube kanalu “Naš novi početak”.

Nakon toga su ovoga ljeta krenuli da grade svoju novu kuću,a  o tome su sada progovorili za medije, pa je mlada glumica iz Srbije, sretno udata u Hrvatskoj rekla: ” Prihvatili smo svoj privremeni dom – kontejner koji nam je opština dodijelila nedjelju dana nakon zemljotresa. Statičar koji nam je izdao crvenu oznaku i rešenje da kuća više nije za stanovanje, nego je treba srušiti, savjetovao nam je da razmislimo o drugoj lokaciji za novu kuću jer je obližnje brdo počelo da se urušava. To nas je podstaklo na brzo djelovanje pa smo prošlog ljeta počeli da gradimo novu kuću”

A na to sve je njen suprug Marko još i dodao: ” Riječ je o montažnoj kući. Gradimo je sami, uz pomoć Boga i bližnjih. Lijepo je raditi s drvetom, ali treba imati puno strpljenja i vještine. Nadamo se da ćemo na proljeće moći da se preselimo.”

Preporučujemo