Pre 30 godina Ceca je bila u vezi sa NJIM: Šutno je zbog OVE žene, EVO kako danas izgleda… ČUDO!

0

Danas se malo vražamo u 80 godinee prošloga veka, kada je domaća muzička estrada verovatno bila najjača u svojoj istoriji. Odlični i nikada neprevaziđeni albumi napravljeni su ovih godina. Mile Kitić, Šemsa Suljaković, Dragana Mirković, Zorica Marković samo su neki od izvođača koji su se pojavili u ovoj najplodonosnijoj dekadi muzike. 

Južni vetar je bio orkesttar sa kojim je svako hteo da radi, ali oni jednostavno nisu stizali svima da ispune želje. Ceca Veličković devojčica iz Žitorađa se pojavila niotkuda i jednostavno je pokoriila tadašnju Jugoslaviju i svi muškarci su bili zaljubljeni u nju. Međutim, pre nego što je upoznala Arkana, oan ej imala par momaka o kojima se skoro nikako ne piše. 

Vladan Lukić tada najbolji igrač Crvene Zvezde bio je sa njom u vezi, ali je na njegovu žalost 1989 godine morao otići u Jugoslovensku narodnu armiju, a Ceca je jako brzo upoznala Arkana i tu je bio kraj njihove veze. Ono što je najzanimljivije oni su i dan danas u jako dobrim odnosima, čak je bio i na Veljkinoj svadbi sa svojom sadašnjom suprugom. 

Kako kruže priče, on je bio Cecina velika ljubav, međutim, on se tada oženio, a žena mu je prava lepotica sa kojom danas ima 2 dece. Pogledajte i sami ove slike…

Preporučujemo