“Pre 24 godine borio sam se kao lav da spasem PRINCEZIN ŽIVOT” hirurg otkrio KOBNE DETALJE kobne noći…”Klompe su mi bile krvave..”

0

U nastavku današnjeg članka jedna jako zanimljiva priča, koja će vas vratiti u prošlost, tačnije u 1994 godinu. Verujemo da se svi sećate, bar oni malo stariji, da je te godine crna vest obavila celu Veliku Britaniju, jer je na nesretan način život izgubila princeza Dijana. U teškoj saobraćajnoj nesreći je izgubila život. 

I dan danas mnogo je peripetija oko celog ovog događaja, a mnogi insajderi govore kako je kraljica Elizabeta nikada nije volelaa, pa je ona čak imala umešane prste u celi ovaj tragični događaj. Svi su znali da je u lošim odnosima sa Princom Čarlsom, sa kojim je poslednjih godina bila samo pro forma u braku, a imala je čak i ljubavnika, a to je na ostrvu bila javna tajna, i niko nije smeo da priča o tome na glas. 

Monsef Dafman je ime hirurga koji se te kobne noći borio za princein život, a ona je odmah dovučerna u Urgentni centar, i bila je u više nego lošem stanju, jer joj je tokom strašne saobraćajne nesreće čak stalo i srce. Ona je bila svesna kada je dovežena u Urgentni centar, a operacija je bila više nego teška, jer joj je bila itekako oštećena srčana maramica. 

Gornja plućna vena koja vodi do srca bila je skroz pokidana, ai sam hirurg je proveo punih 6 sati da je dovede u red, ali jednostavno nije bilo spasa za nju. Pokušali su i sa oživljavanjem, radio je defibrilator, ali bez uspeha, najpopularnija princeza na svetu je poslednji puta sklopila svoje prelepe plave oči. 

Preporučujemo