Pozvala me je, čula sam urlike i PRETNJE: Svi detalji stravičnog prvog telefonskog razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića! (FOTO)

0

Jedan od najpoznatijih pjevača narodne muzike u Srbiji je Miroslav Ilić koji je na estradnoj sceni već više od pola decenije i ima bezbroj hitova koji su i danas obavezni na svim proslavama. Zbog svog predivnog glasa je dobio nadimak Slavuj iz Mrčajevaca i uvijek su ga i kolege ali i fanovi smatrali najvećim gospodinom na estradi.

Međutim posljednjih goidna je njegov ugled ukaljan zbog tužbe koju je njegova nekadašnja ljubavnica Mirjana Antunović podigla protiv njega a zbog dokazivanja očinstva nad njenim sinom Devinom, što Miroslav pokušava da izbjegne pod svaku cijenu. Miroslavova žena Gordana je i sada ostala uz njega i daje mu podršku a kako prenose srpski mediji ona je sa Mirjanom imala i verbalni okšaj kada je saznala da je ova u vezi sa njenim mužem.

Mirjana je ispričala kako je ljubav između nje i Miroslava počela 1984. godine u Njujorku kada je on imao turneju sa Lepom Brenom. Tada joj je Ilić rekao kako je morao oženiti Gordanu jer su ga njegovi roditelji natjerali pošto je bila u drugom stanju. Rekao joj je da se on i supruga stalno svađaju i da nije sretan i da zbog svega vrlo često i pije.

U to vrijeme je živio razdvojeno od Gordane i planirao je da se razvede. Kada je Mirjana ostala u drugom stanju i onje bio iznenađen ali i sretan. Planirao je da se razvede i da nju oženi i čak joj je poklonio i prsten. Za njihovu vezu je saznala i Gordana koja je počela Mirjanu da zove telefonom i da joj prijeti da će ubiti i sebe i svoju djecu. Mirjana se tada spakovala i iz Beograda otišla za Njujork a Miroslav se zbog toga naljutio na nju.