POZNATI SRPSKI PLEJBOJ imao sve poznate CICE sa estrade, ali je o pokojnoj Kseniji Pajčin morao reći ovo: BILA JE DIJETE, žao mi je ŠTO SAM IMAO OVO ISKUSTVO SA NJOM… (FOTO)

0

I na našoj estradi su i prije , ali i danas postojali muškarci, takozvani Plejboji koji su imali neke svoje načine kako da osvoje djevojku ili ženu i da je odvuku u krevet, a većinom su te djevojke i žene bile vezane uz šou biznis. Jedan od njih koji je na taj način harao bivšom Jugoslavijom je Nebojša Tubić Žabac, koji je imao neka iskustva sa poznatim ženama o kojima su mnogi muškarci samo sanjali. Žabac je ovih dana u jednoj TV emisiji govorio o nekim svojim osvajanjima.

Pa je tako naveo da je bio u velikoj ljubavi sa Doris Dragović, skoro godinu i pol i da mu se ona bila nekako uvukla pod kožu, te da je ona bila opuštena i veoma draga osoba, za razliku od pjevačice Ksenije Pajčin sa kojom je isto tako bio u vezi, a Kseniju je opisao da je bila živa vatra, svojeglava i neukrotiva, te da sa njom nije bilo niti malo lako biti u vezi, jer je brzo mijenala raspoloženja i stavove, ali je rekao da ju je razumio, jer je ona tada imala samo 18 godina a on je imao 32

Dodao je da mu je žao načina na koji je Ksenija završila svoj život, te je rekao da njihova veza nije bila previše seksualna, već su više voljeli da provode vrijeme zajedno. Zatim se pohvalio da je u jednom periodu hodao sa dvije Modelsice u isto vrijeme, i to sa Ivanom Berendikom i Sandrom Meljničenko, a da njih dvije nisu imale pojma o tome.

Preporučujemo