Poznati srpski pjevač tajno volio majku Jelene Karleuše čitavih 17 godina- JOŠ UVIJEK JE U STRAŠNOJ BOLI ZBOG NJENE SMRTI, NEĆETE VJEROVATI O KOME SE RADI… (FOTO)

0

Jelena Karleuša je u javnosti često provodila vrijeme sa svojom majkom, Divnom Karleušom. One su imale jednu jako posebnu i jaku vezu, a i kako je Jelena sama govorila, Divna je uvijek bila tu uz nju. Kada je Jelena odlučila baviti se muzikom, Divna ju je bez razmišljanja podržala.

Ona je radila sve kako bi Jelena bila sretna i zadovoljna. Jelenini roditelji su se razveli dok je ona bila mala, ali sa ocem nikada nije bila posebno prisna. Divna je preminula u martu 2019. godine, ali Jelena nije mogla sakriti koliko ju je to potreslo. I dan danas postavi neku sliku sa njom.

Divna je bila dobra baka i to se može vidjeti po slikama koje Jelena objavljuje. Međutim, malo ko zna njen ljubavni život. Nakon što se razvela od Dragana, Jeleninog oca, Divna je započela vezu sa Velimirom Mitrovićem. On je bio član benda Dobri momci, a nadimak mu je bio Gale. Iako su davno prekinuli svoj odnos, on je rekao da je to najbolja osoba koju je ikad upoznao.

Preporučujemo