Novo Showbizz

Poznata voditeljica doživjela blam godine: Zaboravila da je u suknjici pa podigla nogu, sjeva sa svih strana, nastao muk u studiju (VIDEO)

Dajana Paunović zasigurno je jedna od najpoznatijih voditeljica u Srbiji, pored Sanje Marinković, a vodila je do sada veliki broj programa, od čega se najviše ističu emisije u Grandu. Ona je također bila udata za Žiku Jakšića, Grandovog producenta, a sa njim ima i dijete. Ipak, njihovoj ljubavi je nakon nekoliko godina došao kraj, a Dajana se nakon toga povukla iz Granda te sada radi na drugoj televiziji i vodi jutarnji program. Jedno vrijeme je pokušala i sa pjevačkom karijerom, koja nije bila baš uspješna, pa se odlučila vratiti svom prvobitnom pozivu.

Kao i svima, ponekada se poznatim ličnostima dese neki gafovi koji su nepredvidljivi, ali za razliku od običnih ljudi, ono što oni učine uvijek ostane zabilježeno na kamerama, a snimci odmah krenu kružiti internetom. Iako je Dajana imala dobru namjeru da se našali sa kolegom, za dlaku je izbjegla pravi blam. Naime, dok su vodili jutarnji program, krenuli su pričati o čarapama, na šta je njen kolega podigao nogu i onda izazvao Dajanu da učini isto. Čini se kako su oboje zaboravili da se ona nalazi u suknji, pa je Dajana krenula podići nogu, ali je ubrzo shvatila da su kamere uperene u nju, te da se nalazi u suknji.

Ona je brže bolje spustila nogu, a onda je povukla i suknju prema dolje, a srećom i suknja je bila dovoljno duga da su joj se vidjele samo butine i ništa više. Ipak, u trenutku kada je podizala nogu, svi u studiju su se ušutili, a i gledaoci kraj malih ekrana su iščekivali da vide šta će se desiti. Video pogledajte OVDJE

Oglasi – Advertisement