POZNATA RIJALITI ZVIJEZDA PRONAĐENA MRTVA U PODRUMU: OSTAVIO PORUKU NA TVITERU PAR SATI PRIJE SMRTI: EVO PRVIH INFORMACIJA (FOTO)

0

Mik Norkros je poznati biznismen i rijaliti TV zvijezda koji je pronađen mrtav u Bufalu, područje Eseks u Engleskoj. Prije nego li je počeo svoju karijeru kao uspješni vlasnik noćnog kluba, on je bio rijaliti zvijezda u rijalitiju Towie, u kojem je bio zajedno sa svojim sinom. Nekoliko sati prije nego li je pronađeno njegovo beživotno tijelo Mik je na društvenim mrežama objavio šifrovanu poruku koja je glasila: “Na samom kraju podsjetite se da ste radili najbolje što ste umjeli i to je sasvim dovoljno”.

Prema prvim izvještajima policije, vlasnik poznatog noćnog kluba Šećerna koliba i rijaliti zvijezda je pronađen obješen u svom podrumu. Toksikološki nalazi još uvijek nisu poznati, kao ni nalazi autopsije. U posljednje vrijeme je uspješno radio kao vlasnik noćnog kluba, a prije toga je bio učesnik rijalitija i  bio je veoma popularan među ženama. Bio je veoma često u vezama sa poznatim britanskim starletama i sa modelima. Ipak, s vremenom je shvatio da mu povezanost sa rijalitijima donosi veoma loš imidž, pa je u jednom trenutku odlučio da prestane sa svime time

Izvor iz policije je otkrio kako su primili poziv te da su odmah stigli na adresu koja im je rečena, te da su tamo pronašli Mika koji je već bio mrtav neko vrijeme. Istražitelji smatraju da smrt nije nastala pod sumnjivim okolnostima. Ovih dana se od njega putem društvenih mreža emotivnim i tužnim porukama opraštaju mnogi njegovi prijatelji i fanovi, kao i porodica, te se vidi da je bio voljen i poštovan od mnogih.

.

 

 

Preporučujemo