Poznata pjevačica Zvezda Granda, smršala čak 83 kg- NEKADA JE BILA KAO TENK, A POGLEDAJTE JE DANAS, NAPRAVILA JE JOŠ JEDNU PORMJENU NA SEBI… NEVJEROVATNO! (FOTO)

0

Mnogi sanjare o tome da su bogati i slavni, slava sa sobom donosi mnogo ružnih stvari. Mnogo ljudi, naročito pripadnice ljepšeg spola su preopterćene svojim izgledom, i zato se upuštaju u razne esteteske operacije kako bi izgledali “idealni i lijepi”.

Jedna od takvih estradnih zvijezda je svakako Jelena Karleuša, a danas ćemo vam pokazati kako je jedna takmičarka Zvezda Granda pokazala Karleuši da se može promijeniti i uljepšati bez estetskih zahvata. Radi se o djevojci po imenu Krstinja Todorović. Naime, ona je kao i mnoge druge takmičarke, imala izvanredne glasovne sposobnosti.

Međutim, za svoje pjevanje je dobila sve moguće pohvale, ali za njen izgled ju je najviše komentarisala Jelena. Naime, ona joj je rekla kako je previše gojazna i da bi zvijezda kao ona trebala mnogo da smrša. Krstinja je jako brzo prihvatila tu porzivku i ubrzo smršala čak 83 kilograma, onda je poradila i na stajlingu i sada važi za jednu mega ribu na estradi.

Preporučujemo