Poznata pjevačica smršala čak 18 kilograma, a samo je izbacila JEDNU namirnicu! Evo šta ona jede SVAKI DAN, OBJAVILA JELOVNIK!

0

U zadnje vrijeme mnogi pričaju o tome kako je poznata pjevačica Viki Miljković dosta smršala. Svi su se veoma iznenadili kada su je vidjeli. Zadnjih nekoliko godina, Viki je članica žirija Zvezda Granda. Često je imala nesuglasice sa Jelenom Karleušom, ali sada kada je umjesto Jelene stigla Ceca, Viki ne krije da joj je jako drago. Ceca i Viki su kume, tako da su one u jako dobrim odnosima. 

Na snimanju emisije uvijek doalze novinari kako bi dobili neki intervjuu. Ovaj put su svi primjetili da je ona smršala, a ona je javno priznala da je zbog porodičnih tragedija dosta izgubila kilograma. Naime, preminuo joj je otac, a malo nakon njega i majka je preminula. Viki je smršala 18 kilograma, a sada ima 66.

Priznala je također da je stres glavni indikator svega, kada joj j eotac prmeinuo imala je samo 48 kilograma. Ona je također izbacila slatko iz ishrane, torte, domaće kolače, pa je tako uspjela smršati.

Preporučujemo