POZNATA PEVAČICA PREMINULA: Moždani udar je dokusurio, nije joj BILO spasa, TRAGEDIJA koja je potresla celu Srbiju! (FOTO)

0

U bivšoj Jugoslaviji nije svako mogao da se bavi muzikom kao što je to danas slučaj. Postojale su komisije koje su utvrđivale da li neka osoba ima talenta kao i koje su određivale da li su pjesme koje se snimaju dovoljno kvalitetne što je rezultiralo velikim brojem jako kvalitetnih pjevača i pjevačica.

Jedna od njih je bila i Vera Ivković koju su narodne mase obožavale ne samo zbog njenog glasa i pjesama nego i zbog vedrine kojom je zračila. Međutim njen privatni život je obilježila tragedija od koje se nikada nije oporavila i na kraju je preminula od tuge. Naime njena kćerka Maja je nakon štoje teško oboljela preminula u svojoj 27-oj godini života  a samo četiri godine prije nje je preminuo je i Verin muž.

Nakon ove dvije velike tragedije Vera je doživjela moždani udar 2006. godine a pošto joj je bila potrebna njega i pomoć godinu dana poslije je smještena u rumski gerontološki dom u kojem je i preminula šest godina poslije. Ona je imala  unuka Danila Živkovića koji je redovno obilazio i koji je i sam pokušao da krene Verinim stopama pa se tako pojavio u takmičenju Pinkove zvezde.

Danilo je jednom prilikom za medije ispričao kako je za njegovu porodicu bio jako težak period kada se njegova majka Maja razboljela od lupusa. On za majku i nije bio toliko vezan jer je rijetko viđao zbog njene bolesti a odgojili su ga Vera i njen muž. Rekao je i kako je smrt nejgove majke najteže pala upravo Veri i nakon što je imala dva šloga smještena je u dom u Rumi.

Preporučujemo