POZNATA JE PO SVOJOJ BOŽANSKOJ LJEPOTI I PO BURNOM ŽIVOTU- Vladimir Putin ju je pozvao na večeru, a onda ju je dočekao i zatvor (FOTO)

0

Biti svjetski poznati glumac ili glumica nosi mnogo prednosti sa sobom, ali i mnogo negativnih stvari, i ne znaju svi da se nose isto sa pritiskom koji taj posao i sve oko njega nosi sa sobom, pa su mnogi slavni glumci i na neki način poklekli pod pritiskom medija i zbog očekivanja fanova prema njima. Tako je i nekada veoma popularna glumica Ornela Muti svoju popularnost u rodnoj Italiji stekla još u sedamdesetim godinama, igrajući u jednoj seriji, a cijeli svijet je ostao očaran njenom ljepotom nakon njene uloge princeze Aure u filmu ‘Fleš Gordon”

Ornela Muti je rođena 1955. godine, a kada je imala deset godina njenu je porodicu zadesila velika tragedija, jer joj je otac smrtno nastradao pod misterioznim okolnostima. Prvi puta se udala za svoga kolegu Alesiom Oranom, ali zajedno nisu pronašli sreću. I dok su mnogi muškarci na svijetu naprosto ludjeli za njom, ona je jurila samo jednog muškarca i to Federika Fakinetija.

On ju je obasipao s poklonima, živjela je sa njim u velikom luksuzu, ali ju je on na kraju i ostavio, a izjavio je da je to uradio jer mu je glumica postala dosadna i u krevetu, ali i u svakodnevnoj komunikaciji

Osim po svojoj fatalnoj ljepoti, Ornela je ipak bila poznatija po raznim skandalima koji su je pratili. Tako je završila i u zatvoru zbog utaje poreza, te je osuđena na 8 mjeseci zatvora ili na novčanu kaznu od 300 hiljada dolara jere je odbila da odigra predstavu koju je ugovorom morala da igra. To je napravila jer ju je predsjednik Rusije Vladimir Putin pozvao na večeru.

Kasnije se i njena kćerka našla na meti javnosti kada su se pojavile u medijima njene obnažene slike, a još veći je skandal nastao kada se saznalo da je slike napravila upravo njena majka

 

 

 

 

Preporučujemo