Dosadašnja popularna hrvatska TV voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos ponovo je u centru medijske pažnje nakon višestrukih izjava u vezi sa slučajem Nikoline Ristojević. Poznato je da je imala loš odnos i brak s Josipom Radeljkom, istim brakom koji je Vlatka u konačnici izgubila.

Vlatka je iznijela komentar na Brenin izgled i poslala nekoliko provokativnih izjava nakon nedavne razmene poruka na Instagramu sa Bornom Rajić, bivšom suprugom dizajnera, i tada je prokomentarisala njenu fotografiju sa Lepom Brenom. U međuvremenu, Borna i Viktor Ristović razgovarali su o slučaju Nikoline Ristović, a njihova nesuglasica dovela je do nekoliko oštrih riječi. Tada je njena konverzacija vezana za Breninu situaciju objavljena na društvenoj mreži Instagram.

“Ma kakvo seljaštvo. Šta je sa tim pantalonama? To je užas”, izjavila je Pokos o fotografiji Lepe Brene i Borne. Borna je pokušao da zaštiti Brenu tako što je napisao: “Ona je za mene djevojka zmaja koja je postigla sve uspjehe u životu osim onoga gdje je počela.”
Nakon toga, Pokos je žestoko kritikovala Brenu, dodavši:

„Da, ali trošak je bio značajan. I dalje je bilo prisutno seljaštvo, ali je popustila u konačnom detritu ovog društva. Napustila je svoj narod i porodicu i usvojila drugačiju vjeru. U redu. Ne volim je kao pojedinca. Ipak, cijenim tebe i imate na pretek energije, što je zaista fascinantno”, napisala je Pokos. Međutim, ni njihova ljubav nakon objavljivanja ove prepiske nije bila dugotrajna. Sasvim je očigledno da nije mislila da će njene reči privući toliku medijsku pažnju kao što jesu, a na društvenim mrežama pojavilo se nekoliko komentara na tu temu.

Preporučujemo