“Poznajem ljude koji za 10 dana boravka na moru nisu potrošili NI 20 EVRA, EVO KAKO”: Srbi objasnili šta je PARADAJZ TURIZAM

0

Svakako da je top tema ovih dana u celoj regiji, jako velike vrućine koje su pogodile skoro svaki segment naše regije, kao i svakako morske destinacije. Kako otići na more, i ako odete kako najbolje da prođete, a da puno ne trpi vaš kućni budžet. Mi vam danas pišemo na temu “paradajz turizma”, koji je baš povezan sa cvelim Balkanom. 

Verujemo da ste svi do sada čuli da su ovaj izraz izmislili bogati vlasnici objekata u Hrvatskoj, koji su prvo prozvali čehe i bosance, da na more dolaze sa punim gepekima, buranije, paprika, paradajzza loncima i ostalim stvarima, tako da za 7 do 10 dana ne ostave ni euro u njihovim restoranima. 

Mi vam danas prenosimo jedan status koji je definitivno uzburkao sve ljude na društvenim mrežama, a tiče se baš paradajz turista:”Nije problem sa paradajz turistima, i šta oni jedu. Nije bitno je li to pašteta i kifla, bitno je njihovo ponašanje, koje je u 90% situacija više nego grozno. Galame, bacaju otpatke gde stiignu po plaži, dok im sa usta curi tek pojedena breskva. Idu u vodu vrše nuždu, i sve to glasno komentarišu, dok ih ljudi sa gledaju. 

Ova izjava je izazvalaa jako puno komentara, a odmah se razvila rasprava između turista iz Srbije i nadmenih Hrvata, koji su zapravo i prozvali indirektno sve turiste iz regije koji dolazze iz regije. Međutim, njihove cene u restoranima su stvarno prevršile svaku meru. Porcija lignji u resstoranu je 120 kuna?! Mislite li da oni ipak malo preteruju? Pišite nam u komentarima vaša mišljenja…

Preporučujemo