Povukla je potez koji je zaprepastio sve: Prva žena Željka Joksimovića objavila fotografiju zbog koje je svi ogovaraju

0

Supruga poznatog pjevača Željka Joksimovića, poznata voditeljica Jovana Joksimović, nikoga ne ostavlja ravnodušnim. S obzirom da je i bez Željka javna ličnost, o njenom životu se svakodnevno piše. Međutim, danas je riječ o prvoj ženi ovog talentovanog muzičara, a njeno ime je Vesna Joksimović.

Vesna nije javna ličnost, te nakon razvoda od Željka Joksimovića, više nema dodira sa javnošću. Međutim, njena jedna fotografija se našla u centru pažnje svih, te je ta fotografija pokrenula želju u mnogima da znaju više o njenom životu. Mnogi su ostali oduševljeni njenom ljepotom i izgledom, te se pravilo takmičenje koja je ljepša, Jovana ili Vesna i koja bolje pristaje Željku Joksimoviću.

Često u javnosti možemo pročitati razne spekulacije o odnosu Jovane Joksimović i Željkove kćerke iz prvog braka, Mine Joksimović. Vesna se na ovu temu nije nikada javno oglasila, ali joj je sigurno bilo teško kada je čitala sve te naslove. Ona je uvijek živjela svoj život daleko od svih, pa je tako bilo i ovaj put. Često objavljuje malo izazovnije fotografije koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Svi o ovim fotografijama dugo kasnije pričaju i pišu.

Sada se njena najnovija fotografija našla u žiži javnosti i svi su ostali šokirani zbog njenog izgleda. Na njoj je primjetna promjena, a to je da je dosta smršala. Prije su dolazili komplimenti na njen izgled sa svih strana, a sada se vidi da je Vesna dosta smršala, kao da se prepolovila. Mnogi su se odmah pitali da li njen bivši suprug ima veze s tim, ali se niko nije oglašavao povodom ovoga….