POTEZOM MILANA KALINIĆA CELA SRBIJA FRAPIRANA: Ovo niko nije očekivao od POZNATOG VODITELJA nakon što je NESTAO iz javnosti!

0

Milan Kalinić je bio jedan od najpoznatijih voditelja u Srbiji prije nekoliko godina a onda je iznenada nestao iz javnosti i niko ne zna šta se dešava sa njim. Međutim on se povodom Međunarodnog dana žena pojavio u Banja Luci gdje je premijerno izveo i svoju monodramu koju  je poklonio pripadnicama ljepšeg pola na njihov praznik.

Njega je primila i sa njim razgovarala ministarka prosvjete i kulture u Republici Srpskoj Natalija Trivić koja ga je i pozvala da ovaj dan provede u Banja Luci.  Poznati glumac i voditelj je sa ministarkom uz kafu razgovarao o brojnim temama a najviše je bilo govora o umjetnosti, glumi  i kulturi. Trivićka je Milanu otkrila i da je nedavno imala sastanak sa kolegicom iz Srbije, ministarkom kulture i informisanja u Srbiji Majom Gojković te da su njih dvije dogovorile i saradnju između svojih ministarstava posebno u oblasti kinematografije.

Ona je istakla da je ova saradnja i do sada bila veoma dobra i da ima svoj kontinuitet a saradnja u oblasti snimanja filmova ima strateški značaj posebno što je u Republici Srpskoj u toku usvajanje zakona o audio vizuelnim djelatnostima.

Ona je podsjetila i na saradnju na filmu Dara iz Jasenovca koj je izašao prošle godine i otkrila da dva ministarstva sada sarađuju i na filmu Djeca Kozare koji režira legendarni Lordan Zafranović. Ovo pojavljivanje Milana Kalinića je mnoge šokiralo jer ga u posljednje vrijeme nema u javnosti. Pojavile su se i neke osude na njegov račun ali se on nije oglašavao i odlučio je da se pojavi u javnosti van teritorije Srbije u susjednoj Republici Srpskoj.

Preporučujemo