POTEZOM MARINKOVOG VANBRAČNOG SINA CELA SRBIJA ZAPANJENA: Pogledajte šta je uradio DARIO, svi su ZANEMELI NAKON PRIZORA! (FOTO)

0

 U protekloj godini je muzička scena u Srbiji izgubila nekoliko velikana a samo neki od njih su Đorđe Balašević, Džej Ramadanovski, Merima Njegomir i Marinko Rokvić. Kada je u pitanju Marinko poznato je da je on bolovao od zloćudne bolesti na pankreasu i da je u posljednjim danima mir i utjehu nalazio u molitvi te je stalno bio okružen svojom porodicom, suprugom Slavicom koja ga je njegovala i sinovima Markom i Nikolom.

Poznato je i da  Marinko ima vanbračnog sina Darija koji živi u Kanadi i koji nije mogao doći na sahranu svog oca zbog epidemioloških mejra koje su tada bile na snazi ali je prvom  prilikom došao na grob svome ocu i odao mu poštovanje. Marinko je Darija odmah priznao kao svog sina čim je saznao za njegovo postojanje i učinio je sve da se on zbliži sa njegovim zakonitim sinovima što mu je i uspjelo i Marko i Nikola su ga prihvatili kao rođenog brata.

Sada je Dario na svom Instagram profilu oduševio javnost u Srbiji a posebno fanove njegovog pokojnog oca. On je objavio fotku tetovaže koju je uradio na svojoj ruci a radi se upravo o liku njegovog oca. Dario je ovim potezom pokazao da ga je Marinko prihvatio svim srcem a i on njega jer iako je bio dijete iz vanbračne zajednice Marinko ga nikada ni po čemu nije odvajao od Nikole i Marka.

Nekoliko puta je Dario isticao kako mu je Marinko pored nejgove majke bio najveća podrška u životu a sada će i njegov nasmijani lik istetoviran na njegovoj ruci zauvijek biti dio njega.

Preporučujemo