Savjeti

Poštovane žene, ovo vam se baš i neće svidjeti: Ako vam se vaš grudnjak podiže na leđima, to znači samo jedno: Evo o čemu je riječ!

Mnoge žene ne znaju ovu stvar, ali je ovaj podatak otkrio da osamdeset posto žena ne nosi grudnjak odnosno veličinu grudnjaka koju bi trebale da nose.

Pored toga što ne izgleda dobro estetski, pogrešan odabir veličine grudnjaka će vam stvarati razne nelagode, a koji na prvi pogled nemaju uopšte veze sa grudnjakom. Žena koja se bavi sa grudnjacima punih šesnaest godina Paula Svodoba govori kako pogrešan veličina grudnjaka pogotovo ukoliko je on uzak može da izazove glavobolje, a to se mnogo rjeđe dešava sa grudnjacima koji su labavi.

Pored toga pogrešna veličina grudnjaka utiče na držanje kompletnog tijela kod žena. Ukoliko imate problema sa leđima vjerovatno imate pogrešnu veličinu grudnjaka ili je njegovo vrijeme davno prošlo. Kada je grudnjak previše labav žene najčešće hodaju pogrbljene, a ukoliko vam bretele grudnjaka spadaju, to je znak da vam grudnjak ne daje baš nikakvu podršku.

Najvažnije je da žice koje se nalaze u grudnjaku ne pritišću tkivo dojki zbog mnogih posljedica koje mogu da se dese, koji bi mogli po tu ženu da budu kobni. Još jedan znak da je vaš grudnjak pogrešne veličine jeste ukoliko se diže na leđima. Kako se smatra žene bi svakih šest mjeseci trebale da mijenjaju grudnjak jer nakon tog vremena on gubi na svom kvalitetu i elastičnosti i ne pruža podršku koju bi trebao.

Mislimo da ste uz pomoć ovog članka mogle da naučite par korisnih stvari što se tiče veličine vaših grudnjaka, i može vam dobro doći kako izgledu tako i zdravlju, i boljeg držanju vašeg tijela.

Oglasi – Advertisement