Poslije svih ovih godina karijere, Goca Tržan BEZ DLAKE na jeziku?! “Ne znam stvarno šta je problem?” – Njezin odgovor na prozivke NIKO NIJE OČEKIVAO!

0

Nakon toliko godina karijere i stavova, Goca nikada nije imala dlake na jeziku, no mnogi su se ipak usudili da za Gocu kažu kako je ljubomorna na “Hurricane”. Sve je počelo od kako je Goca otkrila da joj se baš i ne dopada njihova nova pjesma – “Loco Loco”, s kojom će nas predstavljati na Evroviziji u Roterdamu ove godine.

Nisam ja rekla da to nije pjesma, samo sam rekla da mi je prošla bila TOP. Ne znam šta je problem u tome što mi se ne sviđa? Te djevojke itekako imaju šanse za proći. Njih tri imaju sličnu energiju kao mojoj dok sam bila u mlađim godinama, ali su bolje ribe.

– Nisam osjećala zavist niti je osjećam, ali ako bi me neko pitao za mišljenje, iskreno ću reći. Čak sam imala problem i u Zvezdicama, tada sam rekla da nisam čula pjesmu od Kije Kockar, jer ne slušam domaću muziku. Ne znam u čemu je to problem? – zaključila je pjevačica.

 

Preporučujemo