Novo

Poslije 9 godina je srela nestalog muža na parkingu: Njegove prve riječi su joj totalno promijenile život!

U vezama nije uvijek sve tako bajno kao što nam se nekada čini.

Dešavalo se da se određene veze završe da jedna osoba jednstavno ode, bez nekog objašnjenja i razloga, u tom trenutku se partner zapita šta to ne valja. Ako nešto ne valja u vezi, ima nešto što se zove dostojanstvo i poštovanje, na osnovu kojeg se obrazloži zašto ne želite više biti u vezi.

Ovakve situacije se češće dešavaju nego što možete zamisliti, a u koliko vam se ovo desi, nemojte kriviti sebe zbog toga što druga osoba nije uspjela skupiti hrabrosti kako bi vam rekla u lice šta šta to ne valja i da li želi neku promjenu ili bilo šta drugo.

Djevojka po imenu Karen Marks je upravo ovo morala da preživi, jer je njen muž Adam Marks jedan dan odlučio da nestane. To se desilo 2005. godine, otišao je bez ikakvog objašnjenja. Prvo što joj je palo na pamet bilo je da je negdje izgubio život. Nije ga bilo devet punih godina, a njoj nije ni jedan dan prošao a da ne pomisli šta se to s njim desilo.

Sve do jednom, kada ga je srela na parkingu, prišla mu je i nije mogla vjerovati da je to on. Čim ga je vidjela pitala ga je zbog čega je samo nestao iz njenog života, nakon čega ponovo nije dobila nikakvo objašnjenje. U tom trenutku je tražila razvod braka, a on joj je tada rekao da se već oženio drugom ženom. Istog trenutka ga je prijavila policiji, a zbog sve te prevare je kažnjen.

Oglasi – Advertisement