POSLEDNJA VEST: TRAGEDIJA U ZADRUGI! Čovek napola mrtav, reanimirali ga: Kamere se ugasile od scene, samo se srušio…STRAŠNO! (VIDEO)

0

U nastavku današnjeg članka idemo malo do rijaliti programa i do Zadruge gde se opet dešava sve i svašta, a kako se približavamo polako samom kraju ovog rijalitija, tako sami učesnici Zadruge se sve više opuštaju i ne paze više šta i kako rade. Ne paze više nikako na kamere, i zaboravljaju polako da ih gledaju deca, roditelji pa i članovi same rodbine i prijatelja. 

Sigurno je da su u prvom planu popularni Kristijan Golubović, koji je osim svoje stravstvene veze sa Kristinom, sada u celu priču uključila i Miljana Kulić, koja polako pokazuje da nije bez razloga plaćena skoro 250.000 evra p ojednoj sezoni! Međutim, imamo tu još favorita koji pucaju na glavnu nagradu i pobedu koja se plaća 100.000 evra, i to bez sponzora. 

Marko Janjušević Janjuš je svakako jedan od favorita, a on je svakodnevna zanimacija za sve gledaoce jer sa Majom iz dana u dan pokazuje samo koliko im je dobro, a sinoć su pokazali i malo previše u rajskom ostrvu, kojeg su dobili kao nagradu u ovoj sedmici koja je polako iza nas. Njih dvoje su poznati i po svojim velikim svađama unutar Šimanovaca, a video klip kada Maja lupa glavom o vrata je postao viralan za jako kratko vreme.

Pitaju se gledaoci kako može sa njom da provede bilo kakvo vreme, kada je u pitanju psihički slučaj? Tako im je jučer u studio uleteo i vrabac koji je udario u staklo i pao u nesvest. Njih dvoje su odmah pritrčali i počeli da ga polevaju vodom, ne bi li ga oživeli. 

 

Preporučujemo