Posle TOLIKO GODINA: Rada Manojlović povukla šokantan potez i odabrala Milana!

0

Najpopularnije muzičko takmičenje u regiji su već godinama Zvezde Granda kroz koje  je prošao veliki broj takmičara i većina njih su pali u zaborav i danas se bave drugim profesijama. Međutim nekolicina njih je uspjela da napravi karijeru na estradnoj sceni a među njima je i Rada Manojlović koja je bila učesnica u isto vrijeme kada i Milan Stanković sa kojim je tada zapoečla i romansu.

Iako je od njihovog raskida prošlo više od deset godina njihova veza je i danas interesantna javnosti i skoro da ne prođe nijedan intervju sa njima a da se ne postavi neko pitanje na ovu temu. Da podsjetimo oni su bili u vezi četiri godine i mnogi su pretpostavljali da će stati i na ludi kamen ali se to nije desilo. Njihov raskid je bio buran i oboje su krivili ono drugo za krah veze.

Ipak nakon nekoliko godina su uspjeli da izglade svoj odnos koji je danas prijateljski a jedno drugom daju podršku u svim životnim situacijama posebno kada se neko od njih dvoje nađe na meti medija. Rada je otvoreno rekla da uvijek staje na Milanovu stranu kada ga neko napada a nepristojna pitanja koja novinari znaju često da postavljaju je nešto što je potakne da prekine intervju pa čak i napusti emisiju u kojoj gostuje.

Kada je bila gost u emisiji Red zone novinarka je Radu upitala kako reaguje kada ljudi kažu da je njena veza sa Milanom bila lažna i samo marketinški trik a Rada je rekla da to nije tačno i da je za nju njihova veza bila puno više te da su takve priče razlog zbog kojih je često prekidala intervjue.

Preporučujemo